Om oss

Helsingborgs Microcement är certifierade microcementapplicerare 

På Helsingborgs Microcement tar vi oss an både stora och små projekt inom microcement, alltid med fokus på kvalitet och noggrannhet. Med över 25 års erfarenhet inom byggbranschen och ett brett kontaktnät kan vi erbjuda helhetslösningar, från idé till färdig produkt. Vi samarbetar med privatpersoner, företag, arkitekter och designers för att skapa unika och hållbara resultat.

Företaget drivs av mig, Robin Nielsen. Jag kom i kontakt med microcement 2013 genom sociala medier och blev direkt fascinerad. Året därpå reste jag till Spanien för min första utbildning, och sedan dess har jag deltagit i flera kurser runt om i Europa, där jag lärt mig av några av världens främsta experter. Denna resa har gett mig en unik kompetens och en passion för mitt hantverk.

Efter att ha arbetat med flera stora märken inom microcement upptäckte jag LUNIK Microcement från Spanien. Deras produkter imponerade stort på mig med sin naturliga finish och höga prestanda – något som skiljer dem från många andra på marknaden. Jag reste till Valencia för att etablera ett samarbete och började sedan importera deras microcement till Sverige. Vi är stolta över att erbjuda produkter som verkligen sticker ut, både i kvalitet och estetik.

Utöver våra projekt erbjuder vi även utbildningar och kurser för både privatpersoner och företag som vill lära sig mer om microcement.

lunik microcement
renovera ditt hem med microcement

Kontakta oss

Tel: 0739534067 / E-post: info@skanemicrocement.se